Selamat Datang Follow Me Yaa ++Follow | Dashboard
♥BETA YAYA♥



Wish Me Luck ;)
Sunday, April 22, 2012 | 11:10 AM | 0 comments
Assalamualaikum , Hey :) k mmg lama lah kn tak updated blog BUSY BUSY BUSY O: dah mcm apa jee . haha . K K lagi sekali K . Blur teduduk diam tak tahu nak updated apa ? K diam -.- ayat serupa achi kat estet Wuuuuuuuu .
cuci mata tengok gamba kat Atas ada muka Garang kan , alahai ? haha ada takut tak . K 21/05/2012 Peperiksaan Petengahan Tahun , Folio dah siappp. Harhar sekarang boleh loncat loncat ^_______^ . minggu depan insyaallah akan tusion dengan Izzati my kawan baik dan separuh gila tesangat lah suka kan. K rindu mell , rindu kembaa yang namanya Ain,Rindu Atin , rindu kawan - kawan . Tak lupa juga rindu cikgu . K dah merepek -.-. Semlam bicara berirama tesangat lah awsomee gelak-gelak tengok. Kata Johan k nak batak Hahaha. Tak tahu nak cakap apa lagi . Saya disini mengucapkan selamat Menduduki peperiksaan kepada sesiapa yang akan menjawab peperiksaan pada bulan5 ini . Sekian K Assalamualaikum :))

Older Post | Newer Post