Selamat Datang Follow Me Yaa ++Follow | Dashboard
♥BETA YAYA♥



lepaking #.#
Wednesday, April 11, 2012 | 9:01 AM | 0 comments

Hi, Asslamualaikum . Gamba time aku mell and atenk kat teluk batik k kireorang pergi dengan family mell. dah petang dah pun kiteorang jalan jalan then kiteorang makan makan pergi pangkor . lupa pulak and budak kecik name die NAZURAH tapi pngel EXORA hahahha. okey lawak sikijap #.# gamba di atas credit by : ATenk


yang ni atenk , bakal model untuk pengetahuan anda sekalin dia tinggi jeless laha die tinggi -.-


yang ni mell si tott junior haha , comil dia ni . tapi dh berpunya :)




we are BFF VVIP stuff Yaya lha kan , ada lagi tpi dieorang tak dapat ikot . sedihnya lahai #.# tpi it's okey seronok gila kluar dengan tambii machah awek awek ni haha . k iloveyouu :*

Older Post | Newer Post